Trouwen in Leeuwarden | Wytse en Marlies

In begin december mocht ik mijn laatste bruiloft fotograferen. Wytse en Marlies zijn op 2 december getrouwd in de prachtige oranjezaal in het oude stadhuis van Leeuwarden.

Deze dag stond in het teken van de liefde tussen twee mooie mensen, waarbij ook zeker de liefde te zien was die zij samen geven aan hun zoon Marwin en aan hun familie en vrienden, die deze dag meebeleeft hebben.

Een heerlijk begin van de dag voor Marlies met koffie en vriendinnen die zijn blijven slapen. Het bruidsmeisje die je aankleedt en de make-up die je zelf doet. Ondertussen nog even appen met vriendinnen over de kleding, kapsel en aansturen dat de kleine Marwin in de kleren moet. Alles gaat goed en alles ook best wel relaxed.

Marlies wordt opgehaald door haar beide mannen om te beginnen met de bruidsfoto’s. Wytse en Marlies zijn stadsmensen en wat is het dan mooi om in december met een prachtig pril zonnetje foto’s te maken in de stad. Afwisselend met Marwin op de foto, zijn er ook foto’s gemaakt van het bruidspaar samen. Even een moment samen gecreëerd.

Alle daggasten hadden zich verzameld bij de ouders van Wytse. Van daaruit ging men met zijn allen naar het stadhuis.

Die middag werd er getrouwd in de Oranjezaal in Leeuwarden. Een prachtige klassieke trouwzaal. Omar Smids heeft er een mooi moment van gemaakt voor Wytse, Marlies, Marwin en voor de familie en vrienden.

Onder het genot van een hapje en drankje en een prachtige bruidstaart werd hun dag verder gevierd in Liuwherne in Leeuwarden.

Wytse en Marlies: bedankt dat ik jullie dag mocht vastleggen. Heel veel geluk en genietmomenten samen en met jullie gezin toegewenst.

Trouwlocatie: Oranjezaal stadhuis in Leeuwarden
Jurk: Bruidsmode Queeny’s
Trouwpak: Jan Heeringa
Bruidstaart: Nijstad Bakkerij 
Feestlocatie: Liuwherne 
Kapper: Van Assendelft