Pinsentuin Loveshoot & Geregistreerd partnerschap van Cor en Deborah

Na een hele koude en natte week was het op vrijdag 6 april prachtig weer. Cor en Deborah hebben ja tegen elkaar gezegd middels een geregistreerd partnerschap. Dit belangrijke moment wilden zij graag laten vastleggen en dat heb ik voor hun mogen doen op een prachtige locatie. Boven in de koperen tuin is een prachtige zaal gemaakt waar het ja-woord gegeven mag worden.

Vooraf aan dit moment hebben we een hele mooie loveshoot gedaan. Twee weken voor deze dag heb ik Cor en Deborah een opdracht toegestuurd die ook tijdens de fotoshoot aan elkaar gegeven is. Al een heel mooie voorbereiding voor hun dag. In prachtige kleding heb ik dit mooie stel op de foto gezet en beiden hebben heel veel liefde aan elkaar kunnen laten zien en horen en vooral ook geven. Ik blijf het bijzonder vinden dat met Moment design zoveel meer gegeven kan worden bij een fotoshoot, namelijk een beleving met heel veel liefde, gevoel en humor. Ook deze fotoshoot was niet een gewone, maar een hele speciale op hun aangepast. En de opdrachten die waren erg mooi en persoonlijk en daar heb ik ook een stukje van mogen meebeleven.

Dank jullie wel, Cor en Deborah, dat ik jullie belangrijke dag heb vastgelegd en dat ik aan jullie straks een hele tastbare herinnering kan geven in de vorm van een mooi album.

De ceremonie werd prachtig gedaan door de babs en er zijn mooie woorden gesproken, een traan gelaten en ontzettend gelachen. Een bijzonder moment met veel lieve familie om hun heen.

Cor en Deborah: heel veel geluk samen, straks met jullie kleine meid en met jullie dierbaren om jullie heen.

Hieronder een impressie van deze dag.