Workshop moment design masterclass. 

Hieronder mijn belevenis van een heel mooi en bijzonder weekend volop inspiratie, ontwikkeling en fotograferen.
In december heb ik samen met 8 andere fotografen de workshop Moment Design Masterclass gevolgd gegeven door Yvette Vlaar en Gonnie helfrich.
Wat is het een cadeautje om een weekend bezig te kunnen zijn met fotograferen en met je bedrijf. Maar vooral ook bezig te zijn met wie je bent als persoon en als fotograaf en daarnaast meer te leren over Moment Design (voorheen Beloved) en en te kunnen fotograferen onder en met begeleiding van (h)eerlijke leermeesteres(sen) die je tips geven bij het aansturen tijdens een fotoshoot.
Een volop weekend volop informatie, kennis, inspiratie, lol, gezelligheid, creatief, tranen, grapjes, kleuren, liefde, CHOCOLA (hoeveel kilo had je ingeslagen, Gonnie?), thee, foto’s, notitieboekje, confetti, mutsen, kletsen, taart en heerlijk eten!
Voor dit weekend was ik al heel erg bezig met: wat wil ik nu echt met de fotografie. Hier was ik al een tijdje mee bezig. Maar na dit weekend is het echt duidelijk geworden. Door vooral ook naar mezelf te kijken: wie ik ben en wat vind ik erg belangrijk. Op zondagmiddag is er een prachtig doel op papier gezet (door mezelf) en dit zal absoluut zichtbaar worden in 2017. Meer hierover maak ik later bekend ;). Het moet nog vorm krijgen. Achter de schermen wordt hieraan in ieder geval al goed gewerkt.
Wordt zeker vervolgd!

Lieve groet Fardau

Hieronder zijn de foto’s terug te zien die er gemaakt zijn op twee momenten tijdens dit weekend. Op zaterdag hebben we een ‘loveshoot’ gedaan. En op zondag hebben we elkaar mogen fotograferen in het kader van soloshoots.
Mooi om te ervaren wat Moment Design doet met jou (en ook de anderen)! Prachtige manier om een fotoshoot vast te leggen.
En deze momenten creëer ik ook bij al mijn fotoshoots. Binnen al mijn fotoreportages geef ik jou/jullie er een mooi moment met een prachtige blijvende herinnering.