Opening Hart van Stiens

Afgelopen zaterdag 10 september werd het gebouw Hart van Stiens officieel geopend door de burgemeester van Leeuwarderadeel. Een prachtige dag voor deze opening. In dit gebouw is een aantal bedrijven gevestigd waaronder ook Bruidsmode Dream Wedding. In het voorjaar ben ik gevraagd om daar ook bij aanwezig te zijn om mijn bedrijf te presenteren. Dit heb ik gedaan, samen met nog een aantal anderen die ook hun ‘product’ m.b.t. trouwen lieten zien. Omdat het prachtig weer was stonden bij op het pleintje voor het gebouw.

Het gebouw werd precies om 14.00 uur geopend, vooraf een mooi woord van de burgemeester die later samen met de eigenaresse van het gebouw, Hilda Herder, het lint heeft doorgeknipt.

Deze middag heb ik ook even een aantal foto’s gemaakt van het bruidsgedeelte en deze wil ik graag even met jullie delen.

Bruidsmode Dream Wedding
Decoway
Louis Ringnalda (trouwauto in Stiens)