Fotografie workshop Basis-UP: DE Knoppencursus en heel veel meer! 

Afgelopen zaterdag mocht ik weer met een mooie groep dames aan de slag (die elkaar niet kenden)! En wat heb ik weer genoten van de groep, de oefeningen, de vragen, de mooie conclusies van de deelnemers en vooral ook de sfeer! 

Voor de workshop fotografie Basis-UP hadden deze dames zich opgegeven. De fotografieworkshop richt zich op scherptediepte, diafragma, sluitertijd en iso! En dat is best wel veel en best lastig. Door de korte afwisselingen tussen theorie en praktijk heb ik er (gelukkig) weer voor gezorgd dat het in behapbare, begrijpelijk taal is aangekomen. En nog mooier, ze zijn er druk mee aan het oefenen. 

Om een idee te krijgen hoe een workshopdag eruit ziet? is hieronder een aantal momenten terug te zien van deze dag. 

Naast dat je veel leert en veel doet is het ook een feestje. De hele dag wordt je voorzien van koffie, thee en wat lekkers en een heerlijke lunch! Denk jij: ‘dit is ook iets voor mij?’ De eerstvolgende fotografieworkshop Basis-UP is op zaterdag 22 juni. Vol = Vol. De eerste aanmeldingen zijn al een feit!
Wil jij in de zomer mooiere foto’s maken, met daarbij de eigen regie houden over je instellingen, belichting en scherptediepte? Dan is deze workshop zeker iets voor jou. 

Nog even de belangrijkste dingen op een rij:
– Er wordt gewerkt in kleine groepen
– Goede afwisseling tussen theorie en praktijk
– Je krijgt een (door mij gemaakt) handboek mee naar huis
– ’t is een feestje (je wordt verwend)

Voor meer informatie kan je altijd mailen of bellen!