Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Trouwen || Ferwert || Hegebeintum ||
Ale en Petra – 19 mei 2017 –

Ale en Petra die op een prachtige plek in Ferwert wonen zijn op vrijdag 19 mei getrouwd en ik mocht hun dag fotograferen. Een prachtig paar dat ontzettend van elkaar geniet. Een dag die voor beiden rustig begon met hun eigen familie om hen heen. Zus Jolanda zorgde ervoor dat Petra mooi in haar jurk gehesen werd met de dankbare hulpen van de twee nichtjes van Petra. De beide meiden waren super benieuwd naar de prachtige bruidsjurk. En Ale was bij zijn zus om zich om te kleden en klaar te maken om Petra op te halen.

Aan het begin van de middag kwamen alle daggasten aan bij het huis van Ale en Petra om te bewonderen hoe Ale Petra ging ophalen. En daarna was het tijd voor de bruidsfoto’s. Het leek erop dat het zou gaan regenen, maar gelukkig bleef het droog en tijdens het fotograferen brak zelfs de zon af en toe door! Op een prachtige plek: open tuin in Marrum/Ferwert hebben we de foto’s gemaakt. En hebben Ale en Petra echt even genoten van elkaar.

Om half 3 was het tijd om in het prachtige kerkje van Hegebeintum te gaan trouwen. Ale en Petra liepen samen de terp op, op weg naar het JA-woord.

De babs heeft een prachtig woordje gedaan. Mooi om naar te luisteren en ook prachtig hoe ze het bracht. En dan is het zover: het moment van ja zeggen tegen elkaar. Een mooi moment en daarna de kus: die mag er zijn! Wat een liefde is er te zien en te voelen!

Bij het uitlopen oftewel het uitdansen van de kerk werd het nummer gedraaid van Queen: crazy little thing called love. Het bruidspaar ging dansend de kerk uit.

Ale en Petra: ik wens jullie heel veel liefde en gezondheid toe in jullie leven. Geniet van de mooie dingen en dank jullie wel dat ik jullie dag mocht vastleggen. Het was voor mij ook genieten!

Hieronder een kleine selectie van een prachtige trouwdag in mei van Ale en Petra!

Bloemen:
Haar & Make-up: Marcella’s haarstyling
Trouwlocatie: Terp Hegebeintum