Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Johannes en Baukje || 14-07-2017 || Trouwen

Op een prachtige dag trouwden Johannes en Baukje. Familie en vrienden mochten getuige zijn van dat Johannes en Baukje tegen elkaar JA gingen zeggen! Prachtig hoe de liefde tussen Johannes en Baukje zichtbaar is en hoe mooi ze elkaar ook konden vertellen waarom de ander voor hen zo bijzonder en speciaal is. En hoe trots beide ouders op hun kinderen zijn.

Ik mocht de dag mee beleven, vastleggen om zo voor hun een waardevolle herinnering te kunnen geven voor later. Een bijzondere dag met heel veel liefde.

We hebben prachtige foto’s gemaakt in de open tuin in Ferwert. Waar het zonnetjes zelfs nog tevoorschijn kwam. En zoals je bij de vele momenten kunt zien hebben zij hun eigen gebaar van hun liefde (de hoofden en neuzen tegen elkaar 🙂 )
Het bruidspaar kwam in de middag aan bij het ouderlijk huis van Baukje in de stromende regen. Maar daar hadden ze een oplossing voor dat het bruidspaar en de daggasten droog konden genieten van de aankomst van Johannes en Baukje.

Het ja-woord was in de trouwzaal van het gemeentehuis in Dokkum. Waarbij de liefde zichtbaar is tussen Johannes en Baukje en waarop de familie zichtbaar genoot van het bruidspaar en de woorden die gesproken werden. ’s Avonds was de prachtige dienst waarin Johannes en Baukje de zegen mocht ontvangen over het huwelijk in de kerk Nehemia in Dokkum.

Johannes en Baukje: ik wens jullie heel veel liefde en genietmomenten voor in jullie toekomst. En dank je wel dat ik jullie dag heb mogen en kunnen vastleggen.

Hieronder een overzicht van de prachtige trouwdag van Johannes en Baukje.

Bloemen: Jilderda bloemen
Trouwjurk: Fidelity Bruidsmode
Trouwpak: Dijkstra Mode
Locatie bruidsfoto’s: open tuin Ferwert
Trouwlocatie: gemeentehuis in Dokkum
Diner en feest: Old Dutch Westereen
Kerk: Nehemia Dokkum