Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Eveliene en Hans 8-8-2018

Deze bijzondere trouwdag heb ik mogen vastleggen voor Eveliene en Hans met hun drie prachtige kinderen. Een intieme bruiloft die gehouden is op een prachtige plek, namelijk rondom hun boerderij. Een prachtige plek langs de Dokkummer Ee. 

Eveliene en Hans ontmoetten elkaar voor het eerst in hun boomgaard, een prachtige plek. Hans wachtte op Eveliene in de tuin en draaide zich om toen hij in de gaten had dat Eveliene bijna achter hem stond. Wauw wat zagen ze er beiden prachtig uit. 

Na de ontmoeting hebben we in de boomgaard verschillende bruidsfoto’s gemaakt en na een tijdje kwamen de drie kinderen van Eveliene en Hans er ook bij. En ook van hen samen heb ik mooie momenten kunnen vastleggen. De kinderen vonden het ontzettend spannend. Een vraag die ik heb gesteld was: waar heb je nu het meeste zin in op deze bruiloft. Het volgende kwam eruit: de polonaise, het jawoord, het feest en dan vooral het dansen. En van daaruit kwam mijn opmerking: “dat kunnen we wel gaan oefenen’. Zo gezegd zo gedaan. En alle vijf deden ze mee, met ontzettend veel plezier! Super mooi om te zien! 

Daarna met het pondje over naar het kerkje van Wiens. Een prachtige ceremonie met mooie woorden en een prachtig lied van Eveliene voor Hans. 

Daarna was het tijd voor het feest met een hapje en een drankje en met heerlijke cupcakes met speciaal voor de kinderen een candybar. 

Eveliene en Hans: bedankt dat ik jullie dag heb mogen vastleggen. Ik heb genoten van jullie, van jullie liefde voor elkaar en voor jullie kinderen.