Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Trouwen in het voorjaar 16-03-2018: Harmen en Heleen

Ik hou van het voorjaar en vooral ook van het trouwen in het voorjaar. Harmen en Heleen hebben mij einde van het jaar benadert voor hun trouwdag. Op een avond in december ben ik naar hun prachtige huis gereden in Dokkum en hebben we hun dag doorgesproken. Na deze avond mocht ik hun dag fotograferen. Een prachtige vooral ook koude dag in maart. In maart weet je het maar nooit, maar op 16 maart was de gevoelstemperatuur beneden het vriespunt. 

’s Ochtends kwam ik aan in het toekomstige huis van Harmen en Heleen. Harmen kreeg daar zijn pak aan met behulp van een buurvrouw die ook werkzaam is bij een kledingzaak in Dokkum. Samen met zijn vader en zijn zusje en de chauffeur was de kamer al een hele gezelligheid. Voordat Harmen vertrok ging ik op weg naar Heleen haar ouderlijk huis. Hier was Heleen al helemaal klaar en was het een kwestie van de finishing touch met de sieraden. 

Stipt om half 10 belde Harmen aan en zagen Harmen en Heleen elkaar voor het eerst. Daarna op weg naar Dokkum waarbij er foto’s zijn gemaakt bij hun toekomstige huis, de sporthal en de molen. Oh wat hebben Harmen en vooral ook Heleen het goed gedaan met de kou en zich in de molen even opgewarmd met een kopje thee en koffie. 

Een lunch bij de ouders van Harmen, het trouwen in het prachtige gemeentehuis van Dokkum, de taart en diner bij de IJsherberg en de kerkelijke inzegening in de Baptistenkerk in Dokkum zorgde voor een prachtige dag. Een dag van rust en ruimte, van liefde en warmte en van veel gezelligheid. 

Dank je wel Harmen en Heleen voor het vertrouwen en dat ik jullie dag mocht en kon vastleggen. Ik wens jullie een hele mooie, liefdevolle en gezegende toekomst. 

Hieronder een impressie van de prachtige trouwdag van Harmen en Heleen. 

Trouwlocatie: Gemeentehuis in Dokkum
Diner en feest: de IJsherberg